Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 15 august 2020

HANDBAL / ROMÂNIA: Angolezul Rome Hebo este noul coordonator al echipei masculine Dinamo Bucureşti

Echipa masculină de handbal Dinamo Bucureşti a perfectat transferul jucătorului angolez Rome Hebo (28 de ani), care evoluează pe postul de coodonator de joc. Acesta a fost adus pentru a suplini plecarea lui Kamel Alouini, care a părăsit gruparea bucureșteană de comun acord.
În campionatul trecut, centrul angolez s-a acomodat cu handbalul din Europa după ce a semnat cu Benfica Lisabona, formaţie cu care a jucat în Cupa EHF (redenumită Europa Handball League). Rome Hebo este urmărit de Dinamo de aproximativ un an, mai ales după ce a impresionat la Campionatul Mondial din 2019, unde a fost cel mai bun marcator al naţionalei Angolei, cu 34 de goluri din 51 de aruncări în şapte partide. „Hebo este un centru puternic (1,92 metri înălţime), care ştie să-şi pună în valoare coechipierii, dar şi să aibă finalizări în forţă, fie cu şuturi de la distanţă, fie prin pătrunderi. Pentru viitorul sezon, Dinamo va miza pe trei coordonatori valoroşi: Rome Hebo, Stefan Vujici şi Octavian Bizău”, a fost prezentat noul coordonator de joc pe site-ul oficial al CS Dinamo Bucureşti.
În contextul micșorării numărului de formații participante, gruparea din capitala României nu a primit wild-card pentru ediției 2020/2021 a Ligii Campionilor şi va evolua direct în faza grupelor EHF European League (fosta Cupa EHF).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...