Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 16 august 2020

POLO: România începe pregătirea pentru turneul de calificare la JO Tokyo

Reprezentativa de polo a României va susţine, între 30 august și 13 septembrie, la Izvorani, un stagiu de pregătire pentru participarea la turneul de la Rotterdam care contează pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, de anul viitor.
Aceasta va fi prima acțiune pentru naţionala noastră de la declararea pandemiei de COVID-19, în martie. Toţi sportivii şi membrii staff-ului tehnic vor fi testați, în 28 august, pentru depistarea noului coronavirus.
Pentru stagiul de la Izvorani au fost convocați jucători de la următoarele cluburi:
Steaua Bucureşti (13) - Marius Ţic, Levente Vancsik, Nicolae Oanţă, Vlad Dragomirescu, Alexandru Ghiban, Andrei Prioteasa, Victor Antipa, Tudor Fulea, Tiberiu Negrean, Mihnea Gheorghe, Alexandru Vătrai, Răzvan Rath şi Francesco Iudean.
Dinamo Bucureşti (5) - David Bota, Andrei Neamţu, Andrei Drăghici, Matei Luţescu, Şerban Abrudan
CSM Oradea (3) - Silvian Colodrovschi, Nichita Ilisie, Vlad Georgescu
Corona Braşov (1) - Tudor Popescu
Szentes (1) - Robert Gergelyfi 
La turneul de la Rotterdam, care se programat în 2021, România va evolua în grupa B, alături de Croaţia, Olanda, Franţa, Germania şi Rusia, în timp ce în grupa A au fost repartizate Georgia, Turcia, Canada, Brazilia, Muntenegru şi Grecia. După meciurile din grupe, primele patru clasate vor juca încrucişat în sferturile de finală, de unde se va continua lupta pentru clasarea pe primele trei locuri, cele care asigură prezența la JO de la Tokyo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...