Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 20 august 2020

HANDBAL / ROMÂNIA: Mikaela Massing s-a accidentat și se va opera în Suedia

Interul stânga suedez Mikaela Massing s-a accidentat la primul meci disputat de CS Minaur, săptămâna trecută, la Michalovce. Handbalista scandinavă a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior la genunchiul stâng.
Mikaela Massing a plecat astăzi (joi, 20 august), acasă, în Suedia, acolo unde va fi supusă unei intervenții chirurgicale prin mijlocirea echipei națională a Suediei. „După operație, va urma un program de recuperare, tot acasă, cu șanse de a reveni la CS Minaur pe finalul sezonului. Îi urăm multă sănătate și să revină cât mai repede pe parchet”, s-a menționat pe site-ul oficial al grupării maramureșene.
Vineri și sâmbătă, echipa feminină de handbal a CS Minaur a disputat două jocuri de pregătire cu Iuventa Michalovce (Slovacia), impunându-se cu 33-23 (16-9) și 29-22 (11-10, 21-18). Era programat și un al treilea meci, cu echipa poloneză SPR JKS Jaroslaw, însă acesta nu s-a mai disputat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...