Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 20 august 2020

FOTBAL / LIGA CAMPIONILOR: La Paris nu vor fi organizate zone pentru suporterii lui PSG

Primăria Parisului şi surse din cadrul poliţiei au anunţat că în capitala Franţei nu vor fi amenajate zone dedicate fanilor, duminică, 23 august, în ziua finalei Ligii Campionilor la fotbal, dintre PSG şi Bayern Munchen. Ideea fusese lansată de șeful sportului din Franța, Roxana Mărăcineanu. 
Adjunct al Primarului Parisului însărcinat cu sănătatea, Annei Souyris a respins ideea: „Trebuie să existe o sărbătoare, dar trebuie să ne obişnuim să sărbătorim altfel”, a spus Souyris, care a recomandat să fie grupuri mici de cel mult zece persoane, în locuri în care se poate respecta distanţarea socială. Souyris a precizat că propunerea organizării de fan zone-uri, venită miercuri din partea ministrului delegat al Sportului, Roxana Mărăcineanu, este una „proastă, care nu reflectă şi nu are sens din punct de vedere sanitar”.
În zona Parisului, situaţia sanitară este din ce în ce mai tensionată, din cauza noului coronavirus. Cu toate acestea, mii de fani au sărbătorit, marţi seară, lângă stadionul „Parc des Princes” şi pe Champs-Elysees, calificarea echipei Paris Saint-Germain în finala Ligii Campionilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...