Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 17 august 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: Rapid a făcut egal cu Academica Clinceni în meci test

Adi Iencsi și-a făcut debutul ca antrenor principal la Rapid în meciul test susținut în compania Academicii, la Clinceni. Cele două formații au încheiat la egalitate, 0-0, însă scopul confruntării a fost de a trece în revistă efectivele înaintea debutului în noul an competițional.  
Potrivit site-ului oficial al gruăpării giuleștene, „noul principal al Rapidului, Adi Iencsi, a trimis în teren un prim unsprezece cu nume noi, cu Virgil Drăghia revenit între buturi, cu Radu Crișan la debut, în centrul defensivei, cu Alex Dulca pe partea dreaptă, dar și cu tinerii Ștefan Pănoiu și Nichifor Georgescu. Prima repriză a fost echilibrată, cu gazdele ceva mai periculoase, însă fără mari probleme pentru goalkeeperul nostru, chiar dacă în echipa lui Ilie Poenaru au apărut toate numele importante, printre care Eugeniu Cebotaru, Jovan Markovic, Paul Pîrvulescu, Florin Achim sau nou-venitul Alexandru Boiciuc. În repriza secundă, Adrian Iencsi a schimbat toată echipa, verificând foarte mulți dintre jucătorii tineri, printre care Tătăru, Ignat, Catrici, Finica, Ghineț, Toma, Mocioacă sau Rareș Ilie, aceștia reușind să se ridice la nivelul partidei. Rapid a avut câteva șanse bune de poartă, în special prin Amir Jorza și Rareș Ilie, însă partida s-a încheiat la egalitate, 0-0”.
După acest test, Adi Iencsi a declarat: „Am folosit două formule, câte una pentru fiecare repriză. A fost un test foarte bun. Am foarte mulți jucători tineri, încerc să clădesc o echipă, însă avem în continuare multe lucruri de pus la punct”. 
De astăzi, lotul Rapidului va intra într-un program centralizat de pregătire, la Buftea, unde va sta timp de șase zile. Sâmbătă, 22 august, giuleștenii vor disputa un nou meci test, cu CSM Slatina, formație nou-promovată în liga secundă.
Mâine, se va decide când va începe sezonul 2020/21, varianta cea mai probabilă fiind 5 septembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...