Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 24 august 2020

FOTBAL / LIGA CAMPIONILOR: Manuel Neuer a postat o imagine de pe... Stadionul Velodrom din Marsilia!

Imbatabil în finala ediției 2019/2020 a Ligii Campionilor la fotbal, portarul Manuel Neuer (Bayern Munchen) a postat pe contul său de Instagram o imagine de la festivitatea de premiere. Înconjurat de colegii săi, germanul ridică trofeul. Interesant este că Neuer a localizat evenimentul pe... „Stade Veledrome Marseille”. 
Eroarea lasă loc la interpretări în contextul în care Olympique de Marseille este rivala de moarte a lui Paris Saint-Germain, învinsa lui Bayern Munchen din finala de duminică seara, de la Lisabona. Și, totodată, singura formație de fotbal din Franța care a câștigat până acum Liga Campionilor. De altfel, după disputa din capitala Portugaliei fanii lui OM au ieșit pe străzile orașului-port la Mediterana și au sărbătorit succesul bavarezilor.
Pe de altă parte, după meciul cu PSG și festivitatea de premiere, Manuel Nuer a tăiat o parte din plasa unei porți pe care a apărat-o și a luat-o acasa, ca amintire. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...