Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 17 august 2020

FOTBAL / BELGIA: Anderlecht a bifat prima victorie

Într-un meci care a contat pentru a doua etapă din prima ligă de fotbal a Belgiei, Anderlecht a obținut o victorie clară (3-1). Același rezultat l-a înregistrat și nou-promovata Beerschot, care ocupă locul 1 cu maximum de puncte (6).
Ținută în șah (2-2), la Malines, în runda de debut, Anderlecht s-a impus, aasă, în fața lui Saint-Trond. Golurile confruntării au fost înscrise de B. Mykhaylychenko (min. 41), L. Dimata  (min. 50), P. Tau (min. 90+3), respectiv N. Balongo (min. 88). Rămași în inferioritate numerică după eliminarea lui Sankhon (min. 47), oaspeții au înscris din singurul lor șut pe poartă.
Un succes la fel de clar l-a obținut Beerschot VA în fața lui Zulte-Waregem. Austriacul Raphael Holzhauser a marcat două goluri (min. 68, 87) și a fost implicat și la acela înscris de Tissoudali (min. 32). Oaspeții și-au salvat onoarea prin S. Berahino (min. 57). 

Campionatul de fotbal al Belgiei

Etapa a 2-a

Anderlecht - Saint-Trond 3-1
Beerschot - Zulte-Waregem 3-1
Eupen - Club Brugges 0-4
Cercle Brugges - Antwerp 2-1
Charleroi - Oostende 1-0
Gent - Kortrijk 1-2
Genk - Leuven 1-1
Mouscron - KV Mechelen 0-1

În clasament, primul loc este împărțit de Beerschot VA și Charleroi, care au câte 6 puncte fiecare. Podiumul este completat de Anderlecht (4p). 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...