Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 17 august 2020

ATLETISM: Semimaratonul de la Bucureşti nu se va mai desfășura în 2020

Programată în primăvară, iar apoi amânat pentru 5-6 septembrie din cauza pandemiei de COVID-19, ediția din acest an a Semimaratonului București nu se va mai desfășura.
Anunțul a fost făcut de organziatorii acestui eveniment atletic: „Bucharest RUNNING CLUB anunţă că, după analizarea situaţiei actuale şi evaluarea tuturor scenariilor, împreună cu partenerii şi factorii de decizie implicaţi în procesul de organizare, ediţia de anul acesta a Volkswagen Bucharest HALF MARATHON nu se va putea desfăşura în 5-6 septembrie 2020. Considerăm că, în condiţiile speciale ale perioadei pe care o traversăm, evenimentele de alergare stradală, care presupun participarea unui număr mare de participanţi, chiar şi în situaţia respectării tuturor normelor de siguranţă sanitară, implică riscuri ce  pot depăşi capacitatea de control a oricărui organizator".
În acest context, organizatorii au menționat că toate înscrierile efectuate până în acest moment rămân în continuare valabile, alergătorii fiind automat transferaţi pentru ediţia din 8-9 mai 2021.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...