Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 17 august 2020

TENIS / WTA: Simona Halep a sărit îmbrăcată în apele Râului Vltava din Praga

Victorioasă la Praga Open, duminică, 16 august, Simona Halep  (28 de ani) a sărit îmbrăcată în apele Râului Vltava care străbate capitala Cehiei. Campioana de la Wimbledon 2019 a dorit să sărbătorească astfel revenirea sa de succes pe teren după declararea pandemiei de COVID-19.
Simona Halep a postat o fotografie cu ea în apă și următorul mesaj pe rețelele sociale: „Am promis ieri că dacă o să câştig voi sări, aşa că...".
Este de precizat că TK Sparta, clubul care a găzduit turneul, se află chiar pe malul Râului Vltava. Pe de altă parte, acesta are culorile albastru, galben și roșu, acestea fiind culorile în care erau vopsite scaunele de la terenurile pe care s-a jucat Praga Open.  
Aflată pe locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, Simona Halep a câştigat, duminică, 16 august, turneul de categorie WTA International de la Praga, dotat cu premii în valoare totală de 275.000 de dolari. Românca a învins-o cu 6-2, 7-5, în finală, pe belgianca Elise Mertens (23 WTA şi cap de serie numărul 3). Acesta a fost primul turneu disputat de Simona Halep din februarie, după întreruperea circuitului feminin cauzată de pandemia de coronavirus. Pentru sportiva română, trofeul cucerit la Praga Open este cel cu numărul 21 din carieră, al doilea consecutiv în acest an, în 38 de finale disputate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...