Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 25 august 2020

TENIS / Western & Southern Open: Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat în sferturile de finală

Alături de olandezul Jean-Julien Rojer, Horia Tecău s-a calificat, ieri (luni, 24 august), în sferturile de finală ale Western & Southern Open, turneu de 1.000 de puncte care, din cauza pandemiei de COVID-19, a fost mutat de la Cincinnati la New York.
În optimile de finală, cei doi au trecut cu 6-3, 6-4, de cuplul Raven Klaasen (Africa de Sud) / Oliver Marach (Austria), favoriți cu numărul 7 ai turneului american.
În turul următor, Tecău și Rojer vor evolua în compania perechea învingătoare din partida Steve Johnson / Austin Krajicek (SUA) - Lukasz Kubot (Polonia) / Marcelo Melo (Brazilia), cap de serie numărul 2.
Alte rezultate de la dublu: Wesley Koolhof (Olanda) / Nikola Mektic (Croația) - Daniel Evans (Marea Britanie) / David Goffin (Belgia) 7-5, 6-1, Pablo Carreno Busta (Spania) / Alex de Minaur (Australia) - Hubert Hurkacz (Polonia) /  John Isner (SUA) 7-6/6, 7-5. 
Pentru calificarea în sferturile de finală, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer vor împărți un premiu total de 41.000 de doalri şi câte 180 de puncte ATP.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...