Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 21 august 2020

RUGBY / SUPERLIGA: Ediția 2019/2020 se reia cu meciurile de baraj

Federația Română de Rugby (FRR) a hotărât, în urma discuțiilor cu cluburile din SuperLiga CEC Bank și respectând măsurile din ordinul comun MTS - MS, ca această competiție internă să se reia după aproape 10 luni.
Într-un comunicat postat pe pagina de Facebook se menționează: „astfel, în weekendul 28-29 august, pe Stadionul Noua din Brașov sunt programate meciurile din barajul de calificare în semifinalele competiției, Clubul Sportiv Tomitanii vs SCM Rugby Timisoara -Oficial și Dinamo Rugby vs Rugby „U” Cluj. Vă reamintim că acestea se vor disputa fără spectatori, conform normelor în vigoare, ele urmând a fi transmise live de TVR1!”. 
Echipele care se impun în aceste meciuri de baraj vor înfrunta în semifinale pe CSM Baia Mare și CSA Steaua, care s-au calificat direct în această fază de pe locurile 1 și 2 în Superligă, la întreruperea campionatului. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...