Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 24 august 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: Rapid l-a transferat pe Alexandru Darius Pop

FC Rapid a anunțat, astăzi (luni, 24 august), că l-a transferat pe Alexandru Darius Pop (27 de ani), de la Politehnica Timişoara. Atacantul a semnat un contract valabil pe un an competițional, cu drept de prelungire pentru încă unul.
În turul campionatului trecut, Alex a evoluat la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, fiind apoi transferat la Poli Timişoara, unde a apucat să joace un singur meci, înainte să se declare pandemia de COVID-19.
După ce a semnat cu gruparea giuleșteană, Alex Pop a declarat pentru fcrapid.ro: „Sunt foarte fericit că am ajuns la Rapid. Abia aştept să înceapă campionatul şi sper ca la sfârşit să promovăm în Liga 1. Planul meu personal coincide cu cel al clubului. Aştept să muncesc şi să îndeplinesc obiectivul clubului. Am urmărit meciurile Rapidului. Au suporteri incredibil.  Sper să îi facem fericiţi şi să fie lângă echipă, chiar dacă trecem printr-o perioadă foarte grea şi nu pot fi pe stadion, dar sper ca acest lucru se va schimba. I-am urmărit înainte de meciul cu Turris, când au coborât băieţii din autocar. Și atmosfera a fost super”.
În această vară, Rapid i-a mai transferat pe Radu Crişan (Astra), Daniel Benzar (FC Voluntari), Mircea Leasă (FC Voluntari), Cătălin Ţîră (FC Voluntari) şi Alin Fică (CFR Cluj).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...