Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 21 august 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: FC Rapid și-a definitivat staff-ul tehnic

FC Rapid a anunţat, astăzi (vineri, 21  august), că are doi membri noi în staff-ul tehnic, care îl vor ajuta pe antrenorul  principal Adrian Iencsi în noua ediție a Ligii a 2-a.
Într-un articol postat pe site-ul oficial, fcrapid.ro, s-a anunțat că „noul preparator fizic al echipei este Vlad Ţăran (30 de ani), care a lucrat la Centrul de Excelenţă al FRF, la FC Hermannstadt, dar şi în Arabia Saudită, la Al-Taie”. De asemenea, se precizează că „Mihai Ianc (47 de ani) va fi noul antrenor secund al echipei bucureştene, alături de Vali Negru. Ianc este la prima experienţă ca secund, acesta antrenând până acum Viitorul Şelimbăr, FC Avrig şi Corvinul Hunedoara”.
Pe de altă parte, clubul giuleștean a anunțat că mâine (sâmbătă, 22  august), de la ora 12:00, Rapid primește vizita lui CSM Slatina, o echipă ce îi are în componență pe Marian Vlada și Alin Demici, iar pe bancă pe Mihai Ianovschi, fost antrenor în Giulești.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...