Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 20 august 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: FC Rapid l-a legitimat pe fundașul Mircea Leasă

FC Rapid își continuă seria transferurilor prin legitimarea unui fundaș de viitor, Mircea Leasă (21 de ani). Acesta a semnat un contract valabil pe un an competițional, cu opțiune de prelungire pe încă unul.
Fundașul dreapta a evoluat din 2014 la FC Voluntari, în prima ligă, formație cu care a câștigat Cupa și Supercupa României. Mircea Leasă este cel de-al treilea jucător ce sosește sub comanda lui Adrian Iencsi, după Radu Crișan și Cătălin Țîră.
După ce a semnat contractul, Mircea Leasă a declarat pentru fcrapid.ro:  „Este un vis împlinit pentru mine. Nu pot descrie fericirea în cuvinte, însă acum este datoria mea și a noilor mei colegi să le oferim suporterilor ce-și doresc.  Iar primul pas este promovarea în Liga 1, acolo unde este locul Rapidului. Rapid este lucrul pentru care trăiesc și este momentul să le arăt suporterilor ce pot și să ofer clubului dragoste și performanțe”.
FC Rapid va participa la ediția 2020/2021 a Ligii a 2-a și are ca obiectiv revenirea în elita fotbalului românesc. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...