Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 17 august 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: Fabio Fortes Moreira a semnat cu FC Hermannstadt

Atacantul Fabio Fortes Moreira (28 de ani) a semnat un contract cu FC Hermannstadt. cesta poate juca pe postul de atacant, dar și ca mijlocaș lateral. 
Anunțul a fost făcut de gruparea sibiană, pe Facebbok: „Faceți cunoștință cu Fabio Fortes Moreira, noul atacant al A.F.C. Hermannstadt! Fabio are 28 de ani, 1,86 m, este născut în Portugalia, dar are și cetățenia statului Insulele Capului Verde. Acesta poate juca pe postul de atacant, dar și ca mijlocaș lateral, având un joc la fel de bun cu ambele picioare. Pe C.V.-ul său se regăsesc echipe ca Vitoria Guimaraes, Real S.C., Trofense, Mirandela, Guimaraes, Santa Maria, Lusitano FCV, Castelo Branco, Penafiel și Arouca, formație pentru care a înscris 16 goluri sezonul trecut, în Liga a III-a din Portugalia. Această performanță a atras atenția mai multor cluburi lusitane din primul eșalon fotbalistic, care l-au ofertat. Fabio Fortes a ales, însă proiectul nostru fiindcă îi plac provocările și are ocazia să demonstreze și într-o țară străină ce poate să facă în teren. Îi spunem bun venit lui Fabio și îi dorim mult succes în tricoul FCH! Boa sorte, Fabio Fortes!”. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...