Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 21 august 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: Astra a câștigat „testul” cu Plopeni dinaintea derby-ului cu FCSB

Programat în etapa 1 a ediției 2020/2021 a Ligii 1, meciul Astra Giurgiu - FCSB se va disputa sâmbătă, 22 august. Rivale în ultimul deceniu, cele două grupări ar fi trebuit să deschidă ediția 2020/2021 a Ligii 1. Cazurile de COVID-19 de la formația bucureșteană a obligat LPF să „mute” meciul cu două zile.  
Giurgiuvenii au pregătit meciul de mâine disputând un test cu CSO Plopeni, formație de Liga a 3-a. Bogdan Andone a folosit 25 de jucători, mulți dintre ei tineri de la echipa satelit. Astra s-a impus cu 3-0 prin golurile  lui Alibec, Budescu și Găvârliță, ultimul marcând chiar în ziua în care a împlinit 21 de ani.
Învinsă (2-3) în 26 iunie, la Giurgiu, dar și pe Arena Națională (1-3), în 23 noiembrie 2019, FCSB e acum mare favorită. Și aceasta deși la Astra au rămas și Alibec, și Budescu, doi jucători capabili să decidă un meci. În schimb, gruparea din orașul dunărean nu se va baza pe jucătorii străini, care n-au revenit încă din vacanță... Și pentru că Astra, ca de altfel și FCSB au așteptat verdictul LPF, implict Comitetul Executiv al FRF în privința ediției trecute de campionat. Atunci, cu două săptămâni în urmă, s-a decis „înghețarea” campionatului, respectiv mărirea numărului de echipe participante de la 14 la 16. Iar partida Astra – FCSB nu s-a mai disputat. Ceea ce a coincis cu clasarea formației bucureștene pe locul 5 la final de campionat, cel mai slab din ultimele (aproape) patru decenii! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...