Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 22 august 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: Academica Clinceni l-a legitimat pe atacantul bulgar Țvetelin Ciunciukov

Academica Clinceni a mai anunţat, tot astăzi (sâmbătă, 22 august), că a mai transferat un fotbalist din Bulgaria. Este vorba de Țvetelin Ciunciukov (25 de ani), care este împrumutat pentru un an competițional de la Slavia Sofia.
Noul recturt al formației ilfovene are în palmares două titluri de campion în Bulgaria, ambele fiind obţinute cu Ludogoreţ. În 2018, a reuşit să câştige și Cupa Bulgariei cu Slavia Sofia. La nivel internaţional, a bifat două meciuri pentru prima reprezentativă a Bulgariei, anul trecut.
Atacantul a declarat pentru site-ul oficial al Academicii Clinceni: „Mă bucur pentru că am ajuns la un acord. Este o nouă provocare pentru mine. Am schimbat ţara şi sper să fie de bun augur. România are un campionat puternic, echipe bune, jucători buni. Mă simt excelent şi abia aştept primul meci. Sper să joc cât mai bine şi să ajut Academica Clinceni să obţină rezultate mai bune ca în sezonul trecut şi să fim peste locul din sezonul precedent la finalul campionatului".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...