Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 18 august 2020

FOTBAL / LIGA CAMPIONILOR: Jerome Boateng spune că Lyon este o echipă disciplinată

Om de bază în defensiva lui Bayern Munchen, Jerome Boateng s-a declarat surprins de performanța înregistrată de Olympique Lyonnais în „sfertul” cu Manchester City. Acesta a declarat, în conferință de presă, că se așteaptă la o confruntare dificilă în semifinale fiindcă gruparea franceză este bine organizată și disciplinată. 
Jerome Boateng a subliniat că e surprins de rezultatul obținut de OL: „Nu voi spune că suntem fericiți. Nu trebuie să uităm că Lyon a eliminat și pe Juventus. Meciul de sâmbătă a fost unul puțin ciudat: City a avut în mare parte balonul, iar Lyon a știut perfect să-și concretizeze ocaziile sale. Trebuie spus că este o echipă foarte disciplinată. Va fi dificil pentru noi”.  
Apărătorul a comentat și faptul că semifinalistele ediției 2019/2020 a Ligii Campionilor provin din Germania (Bayern Munchen, Leipzig) și Franța (PSG, Lyon): „În ceea ce privește Lique 1, este bine să vedem că nu există doar Paris. Și că o altă echipă a ajuns în semifinale. Dar nu este decât o ediție. Nu trebuie uitat că formațiile engleze și spaniole au atins mereu semifinalele și finala în ultimii ani. Nu se poate spune că a început o nouă eră. Trebuie să treacă mai mulți ani pentru a spune asta”.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...