Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 24 august 2020

FOTBAL / FRANȚA: Thomas Tuchel nu crede că Lionel Messi va pleca de la Barcelona

Cum în ultimul timp s-a tot scris despre faptul că Lionel Messi ar intenționa să plece de la FC Barcelona, antrenorul lui Paris Saint-Germain a fost chestionat pe tema unei posibile sosiri a argentinianului la gruparea din capitala Franței. Iar acesta n-a spus „nu”.
La conferința de presă de după finala Ligii Campionilor, pierdută în fața lui Bayern Munchen (1-0), duminică noaptea, la Lisabona, un reporter de la BT Sport l-a  chestionat pe Thomas Tuchel pe seama posibilității ca Lionel Messi să ajungă, într-o zi, la PSG. „Ce antrenor i-ar spune nu lui Messi. Dar eu cred că el își va încheia cariera la FC Barcelona. Este Domnul Barcelona”, a răspuns antrenorul german, care a adăugat că, deocamdată, nu va vorbi despre transferuri de jucători deși PSG s-a despărțit în ultimul timp de Edinson Cavani, Thomas Meunier, Tanguy Kouassi și Thiago Silva.   
Aflat sub contract cu gruparea catalană până în 2021, Lionel Messi ar fi dat de înțeles că se îndoiește de viitorul acesteia.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...