Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 25 august 2020

FOTBAL / ANGLIA: Raheem Sterling a fost testat negativ pentru noul coronavirus

Participant la aniversarea lui Usain Bolt (34 de ani), de vineri, 21 august, atacantul Raheem Sterling (25 de ani) și-a făcut un test de depistare a noului coronavirus după ce fostul atlet a fost găsit pozitiv. Fotbalistul dela echipei Manchester City nu a fost infectat, informează lequipe.fr, care citează Sky Sports.
Englezul s-a temut pentru sănătatea lui după ce a participat la petrecerea dată de multiplul campion olimpic și mondial, la Kingston. După eliminarea formației sale din Liga Campionilor, în fața lui Olympique Lyonnais, internaţionalul a decis, totodată, să-și petreacă vacanța în Jamaica. 
Pe de altă parte, deținătorul recordurilor mondiale la 100 m și 200 m s-a plasat în izolare, după ce a efectuat, sâmbătă, un test pentru depistarea noului coronavirus. Luni, ministrul Sanătăţii din Jamaica, Christopher Tufton, a confirmat, într-o conferinţă de presă, că Bolt a fost testat poztiv cu COVID-19.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...