Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 25 august 2020

FORMULA 1: Infectat cu COVID-19, Flavio Briatore a fost internat în stare gravă

Potrivit presei din Italia, Flavio Briatore (70 de ani) se află de ieri (luni, 24  august), în spitalul San Raffaele din Milano. Fost manager al echipelor de Formula 1 Benetton şi Renault, acesta a fost internat în stare gravă, fiind infectat cu COVID-19.
În contextul în care nu s-a făcut nicio declaraţie oficială cu privire la starea sa, publicația „L’Espresso” a scris că starea lui este gravă, dar nu se află la terapie intensivă. Informația survine la puțin timp după închiderea clubului său Billionaire din Porto Cervo, care a devenit un focar de virus. Aproximativ 60 de angajaţi ai localului au avut rezultat pozitiv în urma testelor recente. În plus, Briatore a participat recent la un meci de fotbal cu alte VIP-uri, printre care s-a aflat și antrenorul echipei Bologna, Sinisa Mihajlovici, testat şi el pozitiv cu COVID-19.
Mai mult decât atât, în timp ce autorităţile italiene încercau să închidă cluburile de noapte, care au devenit o sursă de răspândire a coronavirusului, Briatore s-a opus unor astfel de acţiuni: „Inima mea plânge să vadă o economie măcelărită de oameni care nu au făcut niciodată nimic în viaţa lor”, a scris el, pe Facebook.
În Formula 1, Briatore a devenit cunoscut ca manger al echipelor care i-au făcut campioni mondiali pe Michael Schumacher şi Fernando Alonso, în prima parte a carierei acestor piloți. Germanul a cucerit titlul mondial cu Benetton, în 1994 şi 1995, în timp Alonso a obţinut singurele sale două "coroane" mondiale sub culorile echipei Renault, în 2005 şi 2006. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...