Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 19 august 2020

FORMULA 1: Cele zece echipe au semnat Acordul Concorde

Toate cele zece echipe participante la ediția 2020 a Campionatului Mondial de Formula 1 au semnat noul Acord Concorde. Acesta stabileşte cadrul regulamentar, administrativ și financiar în baza căruia echipele vor concura în „Marele Circ” până în 2025.
Ferrari, Williams şi McLaren, adică trei echipe dintre cele mai vechi în competiție, au anunţat de marţi că au semnat documentul, iar supervizorii F1 au precizat că restul echipelor au acceptat noii termeni în această dimineaţă. ”Am spus, acum câteva luni, că în funcție de natura fluctuantă a pandemiei, trebuie să folosim avantajul de timp pentru a ne înțelege asupra acordului Concorde și suntem satisfăcuți că am obținut în august acordul celor zece echipe în privința viitorului sportului nostru pe termen lung”, a spus Chase Carey, patronul comercial al F1. „Toți fanii noștri vor curse mai disputate, lupte roată la roată și echipe care au toate șanse de a urca pe podium”. De asemenea într-un comunicat se subliniază că „acest acord, în concordanță cu regulamentul care va intra în vigoare în 2022, va reduce diferenţele mari financiare şi tehnice dintre echipe, ajutând la echilibrarea competiţiei”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...