Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 20 august 2020

BASCHET / ROMÂNIA: CSO Voluntari a legitimat un pivot australian

Participantă la prima ligă de baschet, echipa masculină CSO Voluntari l-a înregimentat în lot pe Matt McCarthy (24 de ani, 2.06 metri). Australianul va fi coleg cu ceilalți pivoți și extreme de forță - Dejan Borovnjak, Vlad Moldoveanu și Zarko Djuric. Sportivul de la antipozi a semnat un contract valabil pentru un an competițional.
Noul recrut a fost prezentat pe pagina de Facebook a clubului ilfovean: „Matt s-a născut în Melbourne și a plecat să studieze în Statele Unite printr-o bursă pe baschet primită din partea celebrei universități din San Francisco. Pentru “Dons” mai jucaseră legende precum Bill Russell, KC Jones sau Bill Cartwright, astfel că experiența australianului în colegiu a fost una specială. În ultimul său an, Matt a înregistrat medii de 8.7 puncte și 6.3 recuperări. Debutul său la seniori s-a consemnat în Olanda, la Donar Groningen. Olandezii au ratat calificarea în Champions League după o dublă cu Benfica Lisabona, Donar învingând doar în meciul acasă ,cu 76-66, Matt bifând 13 puncte și 7 recuperări în acea partidă. În grupele FIBA Europe Cup, pivotul nostru a avut un rol mic, de back-up, dar în campionatul olandez a prins în medie 18 minute pe meci, timp în care a avut 7,7 puncte (53%-2p, 36%-3p, 76%-libere) și 5,3 recuperări”.
La CSO Voluntari, Matt McCarthy va purta numărul 10. Australianul va ajunge în România pe 19 august. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...