Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 19 august 2020

BASCHET / FIBA EUROPE CUP: CSM Oradea şi CSU Sibiu vor evolua în aceeaşi grupă

Efectuată la Munchen, marţi, 18 august, în prezența reprezentanților FIBA, Kamil Novak și Ljubomir Mandic, tragerea la sorţi a grupelor FIBA Europe Cup a stabilit componența celor șapte grupe (27 de echipe). 
Așa cum s-a întâmplat și în ediția precedentă, echipele masculine de baschet CSM Oradea şi CSU Sibiu vor juca în aceeași grupă, D, alături de puternicele formații Bakken Bears (Danemarca) şi Beşiktaş Istanbul (Turcia). Gruparea daneză evoluează în preliminariile Basketball Champions League, iar în cazul în care se califică în sezonul regular BCL, atunci în grupa D din FIBA Europe Cup vor rămâne doar cele trei echipe.
Totodata, FIBA a anunțat că o decizie finală referitoare la datele din calendarul competițional va fi anunțată în 1 septembrie 2020, în urma votului din FIBA Europe Board. Vor fi luate în discuție mai multe variante, debutul competițional urmând să fie decis în funcție de evoluția pandemiei COVID-19. În prima variantă, grupele FIBA Europe Cup ar urma să înceapă în 14-15 octombrie 2020, iar într-o altă variantă, să debuteze abia în ianuarie 2021.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...