Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 25 august 2020

ATLETISM: Usain Bolt anunţă că este în carantină, așteptănd rezultatul unui test Covid-19

Multiplu campion și recordman mondial în probele de viteză, Usain Bolt (34 de ani) se află în carantină, în aşteptarea rezultatului unui test de depistare a noului coronavirus pe care l-a efectuat sâmbătă, 22 august.
Potrivit presei din Jamaica, țara sa natală, fostul atlet a sărbătorit, vineri, 21 august, împlinerea a 34 de ani, alături de mai multe persoane, între care fotbaliştii Raheem Sterling (Manchester City) şi Leon Bailey (Bayer Leverkusen). La petrecere nu s-a purtat mască şi nu s-a respectat distanţarea socială, potrivit ”Jamaica Gleaner”.
Usain Bolt a declarat mai apoi: „Am făcut un test sâmbătă, pentru a pleca din Jamaica cu treabă. Încerc să fiu responsabil. Deci, voi sta aici, în siguranţă. Mai mult, nu am niciun simptom. Voi sta în carantină şi îmi voi suna prietenii cu care am fost în contact să le spun să fie calm şi să stea izolaţi".
În Jamaica s-au înregistrat, până la ora publicării acestui text, 1.529 de cazuri de persoane infectate cu COVID-19, 16 dintre ele murind din acest motiv. Ieri (luni, 24 august), s-au înregistrat 116 cazuri, iar duminică, 23 august, 116... Iar în ultima săptămână, s-a ajuns de la 383 de cazuri la 1.529...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...