Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 20 august 2020

ATLETISM: Sportivii de la CSM București sunt pregătiți pentru Internaționalele de la Cluj

În 22 și 23 august, pe Cluj Arena și în Parcul Babeș din orașul transilvan se vor desfășura Campionatele Internaționale de Atletism ale României ”Iolanda Balas Sotter”. La această competiție organizată de Federația Română de Atletism și care este înscrisă în calendarul European Athletics vor participa nouă sportivi de la CSM București. 
Coordonator al compartimentului Atletism din cadrul Clubului Sportiv Municipal București, Mădălin Badea le-a transmis atletiților mult succes! „Știu că sunt nerăbdători să concureze și tocmai de aceea sunt convins că vor avea evoluții foarte bune. Suntem pregătiți pentru Campionatele Internaționale de Atletism ale României. Din păcate, doi dintre sportivii noștri de top nu vor putea participa. Este vorba despre Alina Rotaru și Andrei Gag. Alina se antrenează în Germania și din cauza restricțiilor din această perioadă nu a putut onora invitația. Andrei Gag nu va fi prezent la Cluj din pricini medicale”.
CSM București va fi reprezentată de următorii sportivi:
Eliza Raluca Oană - suliță
Bianca Răzor - 800 m 
Andrea Miklos - 400 m 
Adela Stanciu - aruncarea ciocanului 
Georgiana Aniței - triplu salt și săritura în lungime 
Voicu Cristian - 800 m
Valentin Androne - săritura în înălțime 
Horațiu Deac -100/200 m 
Alexandru Novac - suliță
Campionatele Internaționale ale României reprezintă cea mai prestigioasă competiție pe pistă din sportul numărul 1 organizată în România. Competiţia se va desfășura în 22 şi 23 august 2020. Startul se va da sâmbătă, 22 august, la ora 17.00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...