Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 9 aprilie 2022

TENIS / WTA: Irina Bara a pierdut în sferturile de finală la simplu și la dublu, la Bogota

Alături de Ekaterine Gorgodze (Georgia), Irina Bara a fost eliminată, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de categorie WTA 250 de la Bogota (Columbia). Ea a pierdut în aceeași fază a întrecerii și la simplu. 

Favorite cu numărul 2, Bara şi Gorgodze au pierdut (4-6, 5-7) cu Astra Sharma (Australia) și Aldila Sutjiadi (Indonezia). Disputa a durat o oră şi 20 de minute.

Aflată pe locul 118 WTA, Bara a continuat la Bogota pe tabloul de simplu. Ea s-a calificat în sferturile de finală după ce a învins-o cu 6-0, 0-6, 6-4, în optimile de finală, pe olandeza Suzan Lamens (204 WTA). Confruntarea a durat o oră şi 40 de minute. În ”sferturi”, românca a întâlnit-o pe Kamila Rahimova (Rusia), care a eliminat-o cu 4-6, 6-3, 6-4 pe Beatriz Haddad Maia (Brazilia, cap de serie cu numărul 2). Bara a pierdut disputa cu 3-6, 6-4, 2-6. Pentru pătrunderea în sferturile de finală la simplu, Irina şi-a asigurat un premiu de 6.200 de dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...