Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 29 aprilie 2022

FOTBAL / LIGA EUROPA: Echipele germane s-au impus în fața celor din Regatul Unit

Prima manșă a semifinalelor ediției 2021/2022 a Ligii Europa la fotbal a fost cu noroc pentru formațiile din Germania. Eintrach Frankfurt s-a impus la Londra, iar RB Leipzig a fost superioară echipei la care este legitimat Ianis Hagi.

West Ham United a fost învinsă cu 2-1 (1-1), pe teren propriu, de Eintracht Frankfurt. Oaspeții au deschis scorul în primul minut prin reușita lui Knauff. Londonezii au restabilit egalitate în minutul 21 prin golul lui Michail Antonio. Germanii s-au impus prin reușita lui Kamada din minutul 54.

În celălalt meci din semifinalel, RB Leipzig a trecut cu 1-0 (0-0), pe teren propriu, de Glasgow Rangers. A marcat Angelino (min. 85).

Cu toate acestea, soarta calificării în finală se va decide săptămâna viitoare. E știut că Eintracht evoluează mai bine în deplasare. Iar Rangers se va baza pe public în confruntarea retur cu Leipzig. 

Liga Europa 

Semifinale

Joi, 28 aprilie

West Ham United - Eintracht Frankfurt 1-2

Leipzig - Glasgow Rangers 1-0

Partidele retur sunt programate joi, 5 mai.

Finala se va disputa în 18 mai, la Sevilla.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...