Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 25 aprilie 2022

TENIS / WTA: Anastasia Potapova a câştigat la Istanbul primul său trofeu la simplu

Ocupantă a poziției 122 WTA, Anastasia Potapova a câştigat, duminică, 24 aprilie, turneul de categorie WTA 250 de la Istanbul. Venită din calificări, ea a obținut primul său trofeu în circuitul mondial la simplu.

Jucătoarea rusă a învins-o cu 6-3, 6-1, în finală, pe compatrioata sa Veronika Kudermetova (29 WTA şi favorită cu numărul 3). Disputa a durat o oră şi 23 de minute.

Pentru Anastasia Potapova, acesta este primul titlu WTA la simplu. Ea a mai disputat finale la Moscova și Tașkent, în 2018. De asemenea, a câștigat titluri WTA la dublu la Moscova, în 2018, și la Lausanne, în 2019. La turneele de mare șlem, Potapova n-a izbutit să ajungă mai sus de turul 3 (s-a întâmplat la Australian Open, în 2021). 

Pe tabloul principal de la Istanbul s-au aflat şi două jucătoare din România: Sorana Cîrstea, eliminată în semifinale de Kudermetova, şi Ana Bogdan, care a fost eliminată tot de Kudermetova, în turul doi.

Cîrstea a câştigat trofeul anul trecut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...