Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 22 aprilie 2022

TENIS / WTA: Sorana Cîrstea a atins semifinalele turneului de la Istanbul

Ocupantă a locului 24 WTA şi cap de serie cu numărul 2, Sorana Cîrstea s-a calificat, astăzi (vineri, 22 aprilie), în semifinalele turneului de categorie WTA 250 de la Istanbul. Românca este deţinătoarea trofeului.

În sferturile de finală, Cîrstea a învins-o cu 7-5, 6-1 pe Julia Grabher (Austria, locul 194 WTA). Meciul a durat o oră şi 18 minute. “Ea a jucat foarte bine astăzi şi mi-a puat ceva timp să mă adaptez. M-a făcut să muncesc mult astăzi. Însă am jucat din ce în ce mai bine. Sunt foarte bucuroasă că sunt din nou în semifinale aici, la Istanbul”, a declarat românca după meciul din ”sferturi”.

În optimile de finală, Sorana a învins-o cu 3-6, 6-1, 7-5 pe olandeza Arantxa Rus (74 WTA), după un meci care a durat două ore şi jumătate. Jucătoarea noastră a salvat două mingi de meci la 4-5, în decisiv, pe propriul serviciu.

În semifinale, Sorana Cîrstea o va întâlni pe câştigătoarea meciului Anna Bondar (Ungaria, 72 WTA) – Veronika Kudermetova (Rusia, 29 WTA şi favorită cu numărul 3), care se va disputa în această seară.

Prin calificarea în semifinale, Sorana Cîrstea şi-a asigurat un premiu de 10.000 de dolari şi 110 puncte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...