Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 24 aprilie 2022

FOTBAL / LIGA CAMPIONILOR: Istvan Kovacs va arbitra semifinala Manchester City - Real Madrid

Uniunea Europeană de Fotbal Asociație (UEFA) l-a delegat pe arbitrul Istvan Kovacs să conducă la centru meciul Manchester City - Real Madrid, contând ca primă manșă a semifinalelor ediției 2021/2022 a Ligii Campionilor la fotbal. Anunțul a fost făcut de Federația Română de Fotbal.

Este pentru prima dată în carieră când Kovacs va conduce o semifinală a unei competiţii continentale de club. Acesta îi va avea alături pe conaţionalii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, arbitri asistenţi. Al patrulea oficial va fi portughezul Artur Dias. În camera VAR se vor afla doi arbitri din Germania, Marco Fritz şi Bastian Dankert.

Va fi al cincilea meci din actuala ediţie a UEFA Champions League pe care Kovacs îl va arbitra, până acum fiind delegat la trei partide din faza grupelor şi la ”sfertul” Manchester City – Atletico Madrid 1-0.

Partida de pe Etihad Stadium va avea loc marţi, de la ora 22.00. Returul este programat la 4 mai.

Istvan Kovacs a fost criticat cu vehemență de Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului din Cluj fiind nemulțumit de decizia cavalerului fluierului de a-l elimina pe Susic după o intrare dură la Olaru (FCSB).

Liga Campionilor

Ediția 2021/2022

Semifinale

Marți, 26 aprilie

Ora 22.00: Manchester City - Real Madrid

Meciul retur e programat în 4 mai

Miercuri, 27 aprilie

Ora 22.00: Liverpool - Villarreal

Meciul retur e programat în 3 mai

Finala

28 mai, Stade de France

Manchester City/Real Madrid - Liverpool/Villarreal

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...