Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 27 aprilie 2022

TENIS: Novak Djokovic a primit acceptul de a juca la Wimbledon

Lider mondial, Novak Djokovic poate participa la ediția din acest an a turneului de la Wimbledon (27 iunie - 10 iulie). Și nu s-a făcut o excepție în cazul sârbului. All England Lawn Tennis Club (AELTC) a anunțat că și jucătorii nevaccinaţi anti-COVID-19 pot evolua la ediţia din acest an a turneului londonez. Director executiv al AELTC, Sally Bolton a făcut anunțul oficial. 

În 2022, din cauză că nu s-a vaccinat, Djokovic a putut juca doar la trei turnee: Dubai, Monte Carlo şi Belgrad. Din acest motiv, el a ratat competiţii importante, precum Australian Open, Indian Wells şi Miami Open. Mai mult decât atât, deși a fost confirmat pe tabloul principal la întrecerea de mare șlem de la Melbourne, sârbul n-a putut intra în țara de la antipozi. 

Novak Djokovic s-a impus la Wimbledon în 2011, 2014, 2015, 2018, 2019 şi 2021. Anul trecut, el l-a învins cu 6-7/4, 6-4, 6-4, 6-3, în finală, pe italianul Matteo Berrettini. De altfel, aceea a fost ultima sa finală într-un turneu de mare șlem, cea cu care i-a egalat pe Roger Federer și Rafael Nadal la numărul de turnee majore câștigate (fiecare are câte 20). 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...