Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 21 aprilie 2022

FOTBAL / ANGLIA: Familia lui Ronaldo le-a mulţumit fanilor echipei Livepool

Elma Aveiro, sora lui Cristiano Ronaldo, le-a mulţumit fanilor echipei Liverpool, spectatorilor prezenți pe stadionul ”Anfield Road”, pentru gestul emoţionant făcut în timpul meciului cu Manchester United, câștigat de „Cormorani” cu 4-0.

Suporterii au lăsat rivalitatea la o parte şi au făcut un gest prin care și-au arătat susținerea și compasiunea faţă de atacantul portughez al lui United, Cristiano Ronaldo, al cărui fiu a murit, luni, 19 aprilie, la naştere. Întreaga asistenţă a aplaudat în minutul 7 al jocului (7 este numărul purtat pe tricou de portughez), din respect pentru Ronaldo şi familia lui, care traversează o perioadă dificilă. Un refren emoţionant din ”You’ll Never Walk Alone” a răsunat atunci pe stadion.

Sora fotbalistului a scris pe rețelele sociale: "Mulţumim pentru asta, Liverpool! Nu vom uita niciodată ce aţi făcut astăzi".

Cristiano Ronaldo nu a făcut parte din lotul lui Manchester United la acest meci. Potrivit presei engleze, acesta a revenit la antrenamente, astăzi, la centrul de pregătire al lui United de la Carrington.

Fotbalistul şi Georgina Rodriguez au anunţat, luni seară, că băieţelul pe care îl aşteptau a murit. Ei au precizat că doar naşterea fetiţei lor le dă putere şi speranţă. În octombrie, cei doi anunţau că Georgina este însărcinată şi aşteaptă gemeni. Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez mai au o fiică, Alana Martina, născută în noiembrie 2017. Lusitanul mai are trei copii, Cristiano Jr., născut în iunie 2010 şi gemenii Eva şi Mateo, născuţi în iunie 2017 din mamă surogat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...