Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 21 aprilie 2022

FOTBAL: Dan Petrescu nu l-a menajat pe arbitru nici la meciul caritabil cu Dinamo Kiev

Cunoscut pentru reacțiile sale acide la adresa arbitrilor, Dan Petrescu nu s-a putut abține și a criticat arbitrajul şi după meciul caritabil cu Dinamo Kiev (0-0), disputat la Cluj, miercuri, 20 aprilie. Tehnicianul l-a luat în vizor pe Szabolcs Kovacs, fratele lui Istvan Kovacs, arbitrul despre care a spus că a "făcut praf" meciul cu FCSB (0-1).

Dan Petrescu a răbufnit la conferința de presă de după partidă: "Cred că meritam victoria, dar asta e. Dinamo Kiev e o echipă foarte bună. A câştigat toate meciurile în amicale şi astăzi au jucat foarte bine, dar nu ştiu dacă au avut vreun şut pe poartă. Cred că am avut şi două-trei penalty-uri, dar penalty-uri nu primim nici în amicale, nici în oficiale. Asta este. A venit fratele lui Kovacs acum. A fost Kovacs, la următorul meci vine sora lui Kovacs şi după aia fata lui Kovacs sau băiatul. Şi uite aşa continuăm asta. E meci amical, dar dacă e penalty, măi, băiatule, dă, mă, penalty! Că a fost clar! Două au fost în aceeaşi fază. Ce dacă e meci caritabil? Dacă ei aveau şi nu dădeai, zicem <<Bravo, tată!>> Dacă nu mi-ai dat mie, de ce nu mi-ai dat!? Dar nu înţeleg cum poate fi trimis fratele lui Kovacs după ce a făcut meciul praf cu FCSB, când ne-a lăsat în zece în minutul 40... Nu ar trebui să vorbesc de acest lucru, dar, sincer, nu înţeleg logica acestei delegări. Cum poţi să-l trimiţi pe fratele lui Kovacs, cu tot respectul pentru ei? Deja ai comis-o şi ne-ai curăţat, lăsaţi-ne şi pe noi în pace să jucăm fotbal şi să primim! Mă uitam la Benzema, că a ratat penalty. Bine că primeşte! Noi nici nu ştiu de când nu am primit”, a spus ”Bursucul”. 

Antrenorul a subliniat, totodată, și cauza pentru care s-a disputat această partidă, dar și țelul său: ”Indiferent dacă e meci amical, caritabil sau joci în faţa blocului, dacă eşti profesionist vrei să câştigi. Dar nu era rezultatul important. Sunt fericit că am putut să facem şi noi ceva pentru aceşti oameni. Sper ca banii de la acest meci să-i ajute”. 

CFR Cluj a terminat nedecis (0-0), miercuri, pe teren propriu, meciul caritabil cu Dinamo Kiev, ale cărui încasări vor fi donate victimelor războiului din Ucraina.

Duminica trecută, antrenorul Dan Petrescu a dat vina pe arbitrul Istvan Kovacs pentru înfrângerea suferită de CFR în meciul cu FCSB, acuzându-l pe central că l-a eliminat prea uşor pe Susic, care a văzut cartonașul roșu după o intrare dură la Olaru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...