Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 21 aprilie 2022

TENIS / ATP: Novak Djokovic s-a chinuit pentru a câștiga primul meci pe zgură din 2022

Lider mondial, Novak Djokovic s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de 250 de puncte de la Belgrad. A făcut-o, însă, cu mare dificultate deși a evoluat în fața compatrioților săi. Ceea ce nu este, totuși, o mare surpriză, fiind cunoscut faptul că Djokovic nu iubește această suprafață.

Admis direct în optimile de finală, sârbul l-a învins cu 2-6, 7-6/6, 7-6/4, pe compatriotul său Laslo Djere (50 ATP). Confruntarea a durat trei ore şi 21 de minute. În faza următoare, Novak Djokovic îl va înfrunta pe un alt sârb, Miomir Kecmanovici (38 ATP).

Aceasta este prima victorie a lui Djokovici în sezonul de zgură din 2022. El a mai participat la turneul de la Monte Carlo, unul de categorie Masters 1.000, unde a fost eliminat de spaniolul Alejandro Davidovich Fokina.

În acest an, liderul mondial a disputat doar patru meciuri (a câștigat două dintre ele) deoarece nu a putut participa la Australian Open, Indian Wells şi Miami Open, din cauza faptului că nu este vaccinat anti-COVID-19. Acesta are un raport victorii/înfrângeri de 991 la 201. El a câștigat 86 de titluri în carieră. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...