Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 22 aprilie 2022

FOTBAL / ANGLIA: Cristiano Ronaldo le-a mulţumit fanilor echipei Liverpool pentru susținere

Star al echipei de fotbal Manchester United, Cristiano Ronaldo le-a mulţumit fanilor echipei Liverpool pentru acțiunea de susținere pe care au declanșat-o pe stadionul ”Anfield Road”, ca semn de compasiune după ce fiul fotbalistului a decedat la naştere.

Atacantul portughez a postat următorul mesaj pe Instagram: "O lume... Un sport... O familie globală... Mulţumesc, Anfield. Eu şi familia mea nu vom uita niciodată acest moment de respect şi compasiune". Acesta a însoțit textul cu o înregistrare a momentului special creat de suporterii celor de la Liverpool.

Și Elma Aveiro, sora lui Cristiano Ronaldo, le-a mulţumit fanilor echipei Liverpool, spectatorilor prezenți pe stadionul ”Anfield Road”, pentru gestul emoţionant făcut: "Mulţumim pentru asta, Liverpool! Nu vom uita niciodată ce aţi făcut astăzi".

Marţi, 19 aprilie, la meciul restanță din etapa cu numărul 30 din Premier League, Liverpool - United 4-0, spectatorii de pe stadionul ”Anfield Road” s-au manifestat în semn de solidaritate faţă de Cristiano Ronaldo, al cărui fiu a murit, luni, la naştere. Întreaga asistenţă a aplaudat în minutul 7 al meciului (numărul de pe tricou al lui Cristiano), din respect pentru Ronaldo şi familia lui, care traversează o perioadă dificilă. Un refren emoţionant din imnul lui Liverpool, ”You’ll Never Walk Alone”, a răsunat pe stadion.

Jucătorul echipei din Manchester nu a făcut parte din lot la acest joc. Portughezul a postat o imagine în care apare de familia sa. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...