Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 24 aprilie 2022

HANDBAL / ROMÂNIA: Minaur Baia Mare a transferat-o pe interul Talita Alves Carneiro

CS Minaur Baia Mare a anunţat transferul sportivei braziliene Talita Alves Carneiro (25 de ani). Aceasta evoluează pe postul de inter stânga.

Talita Alves Carneiro s-a născut la Ponte Nova în statul Minas Gerais (Brazilia), în 17 octombrie 1996. Jucătoarea are 1.76 m şi joacă pe postul de inter stânga. Ea va veni la vară, de la echipa spaniolă CBF Malaga Costa del Sol cu care a participat în EHF European Cup, reuşind să înscrie 26 de goluri. Malaga va juca finala competiţiei, acolo unde va întâlni pe Rocasa Gran Canaria (Spania), în 8 şi 14 mai. Cu un an înainte, brazilianca a jucat în Turcia, la Yalikavaksports Club, reuşind două goluri tot în EHF European Cup.

Carneiro a fost campioana Braziliei în 2019. Paralel cu activitatea de handbalistă, ea a absolvit facultatea de kinetoterapie. Ea este componentă a echipei Braziliei, pentru care a jucat 5 meciuri şi a marcat de 9 ori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...