Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 26 aprilie 2022

FOTBAL / LIGA CAMPIONILOR: Pep Giardola spune că Real Madrid n-a avut noroc în „dublele” cu PSG și Chelsea

Antrenor al echipei Manchester City, Pep Guardiola i-a elogiat pe cei de la Real Madrid, adversarii de astăzi (marţi, 26 aprilie), din semifinalele ediției 2021/2022 a Ligii Campionilor la fotbal. Meciul de la Manchester va fi arbitrat de Istvan Kovacs. Returul este programat la 4 mai.

Guardiola a spus că "este o onoare pentru mine că City se află în această etapă a competiţiei împotriva unei echipe precum Real Madrid, care a scris istoria Ligii Campionilor. Suntem conştienţi că nu ne putem compara cu ei la acest nivel. Dar dorinţa noastră de a-i provoca, de a concura cu ei, nu este mai puţin puternică. Va trebui să facem două meciuri perfecte pentru a ne califica în finală. Ştim că vom suferi şi suntem gata să suferim, dar şi să profităm de oportunităţile care ne vor apărea".

Fost mare rival al Realului din Madrid pe vremea când era antrenor la FC Barcelona, Pep Guardiola s-a referit și la reușitele formației din capitala Spaniei în precedentele două runde ale Ligii Campionilor. "Ceea ce a făcut Real împotriva lui PSG şi Chelsea nu are nicio legătură cu norocul, cu şansa. Mai degrabă, în momentele complicate, este capabilă să-şi ridice nivelul în toate zonele de joc. Unul dintre marile puncte forte ale Realului este că are jucători care, în momente dificile, ridică mâna să spună <<Sunt aici!>> şi îşi dublează eforturile. La 0-3 mingea poate arde uneori nişte picioare, dau nu jucători precum Modric, Benzema, Alaba, Kroos etc. Dimpotrivă, ei cer mingea atunci!", a mai spus Guardiola.

Confruntarea Manchester City - Real Madrid va fi condusă de Istvan Kovacs, care va oficia pentru prima dată în carieră la o semifinală într-o competiţie continentală intercluburi la fotbal. El îi va avea asistenți pe conaţionalii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene. Al patrulea oficial va fi portughezul Artur Dias. În camera VAR se vor afla doi arbitri din Germania, Marco Fritz şi Bastian Dankert.

Liga Campionilor

Ediția 2021/2022

Semifinale

Marți, 26 aprilie

Ora 22.00: Manchester City - Real Madrid

Meciul retur e programat în 4 mai

Miercuri, 27 aprilie

Ora 22.00: Liverpool - Villarreal

Meciul retur e programat în 3 mai

Finala

28 mai, Stade de France

Manchester City/Real Madrid - Liverpool/Villarreal

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...