Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 20 aprilie 2022

HANDBAL / ROMÂNIA: Karoline de Souza a semnat cu HC Dunărea Brăila

HC Dunărea Brăila își continuă seria achizițiilor pentru campionatul viitor. Gruparea a anunțat că și-a asigurat serviciile braziliencei Karoline de Souza (32 ani), care evoluează pe postul de intermediar stânga. În 2020, jucătoarea sud-americană s-a transferat la CS Minaur Baia Mare, echipă cu care în 2021 a câştigat medalia de argint în cadrul Ligii Florilor şi medalie de bronz în EHF European League.

După ce a semnat contractul cu Dunărea, Karoline de Souza a spus: ”Sunt foarte fericită să mă alătur echipei pentrul sezonul următor. E o echipa cu o perspectivă extraordinară, cu un staff şi ţeluri care se îmbină cu ambiţiile mele. Ador jocul, ador handbalul, competitivitatea, fanii în tribune şi emoţia. Abia aştept să încep într-un loc nou şi să construim împreună o echipă puternică şi stabilă. Liga Românească de Handbal e una dintre cele mai puternice din lume, cu cei mai entuziasmaţi fani ai jocului pe care i-am văzut vreodată. E întotdeauna o placere şi o adrenalină continuă să intru pe terenul de joc. Proiectul la care se lucrează este promiţător şi sunt încântată să fiu o parte din el. Sper să avem parte de momente fericite şi de succes împreună”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...