Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 29 aprilie 2022

TENIS / WTA: Simona Halep o va înfrunta pe Paula Badosa în turul 2 la Madrid Open

Jucătoarea spaniolă Paula Badosa (2 WTA) s-a calificat în turul al doilea al turneului de categorie WTA 1.000 de la Madrid, fază în care o va întâlni pe Simona Halep (21 WTA). Iberica a devenit principala favorită a întrecerii după retragerea poloneze Iga Swiatek. În turul 1, Badosa a învins-o cu 6-3, 6-0 pe rusoaica Veronika Kudermetova (25 WTA). Meciul a durat o oră şi cinci minute.

După calificarea în faza următoare a întrecerii din capitala Spaniei, iberica a spus că se aşeaptă la un meci foarte tactic cu Simona Halep. "Credeţi că sunt favorit în meciul ăsta? Da? Bine, o iau de bună", a râs Badosa în faţa jurnaliştilor după calificarea în manşa a doua. "Va fi foarte greu. Ea a câştigat acest turneu. Se va juca pe terenul central, acolo unde a jucat de atâtea ori. Aşa că ştie foarte bine acest teren. Va fi foarte greu. A câştigat Roland Garros, ce pot să spun? Dar cred că va fi un meci interesant. Pentru că va fi un meci pe zgură foarte tactic. Abia aştept. Bineînţeles că este o mare campioană. Aşa că, favorită sau nu, voi încerca să dau tot ce am mai bun, pentru că sigur mă va împinge la limită", a continuat ea, potrivit site-ului WTA.

Halep s-a calificat în turul al doilea al turneului după ce a învins-o (6-2, 6-3), pe Shuai Zhang (40 WTA).

Badosa (24 de ani) şi Halep (30 de ani) se vor întâlni pentru prima dată în circuitul WTA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...