Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 26 aprilie 2022

TENIS / WTA: Irina Begu a acces în turul 2 al calificărilor la Madrid Open

Aflată pe poziția 62 mondială, Irina Begu a acces în runda secundă a calificărilor la Madrid Open. Cap de serie cu numărul 8, ea a trecut cu 6-2, 6-4, în primul tur de Ekaterine Gordodze (Georgia, 118 WTA), una dintre partenerele obişnuite la dublu ale Irinei Bara.

Disputa a durat o oră şi 31 de minute. Pentru un loc pe tabloul principal de simplu Begu se va lupta cu Kamila Rahimova (locul 96 mondial), care a învins-o cu 6-1, 6-4 pe poloneza Magdalena Frech (88 WTA şi cap de serie numărul 22).

La Madrid Open, România are deja două reprezentante pe tabloul principal. În turul 1, Simona Halep (21 WTA) o va înfrunta pe chinezoaica Shuai Zhang (40 WTA). În aceeași fază a turneului care începe joi, Sorana Cîrstea (27 WTA) o va întâlni pe spaniola Nuria Parrizas Diaz (52 WTA).

Dacă trece de Zhang, Halep va evolua cu învingătoarea meciului dintre Paula Badosa (24 de ani, locul 2 WTA) şi Veronika Kudermetova. Sorana Cîrstea, dacă o învinge pe Dias, va evolua cu jucătoarea care câștigă partida dintre letona Jelena Ostapenko (12 WTA) și o jucătoare venită din calificări.

Competiţia de la Madrid se va juca pe zgură şi are premii în valoare totală de 6.575.560 de dolari.

Campioană în 2016 şi 2017 şi finalistă în 2019, Simona Halep a participat la tragerea la sorţi, fiind invitată a organizatorilor turneului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...