Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 25 aprilie 2022

FOTBAL / SPANIA: Presa vest-europeană scrie că Real Madrid ar fi ajuns la un acord pentru aducerea lui Antonio Rudiger

Cu o zi înaintea disputei cu Manchester City din semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, Real Madrid ar fi ajuns la un acord pentru transferarea fundaşului Antonio Rudiger (29 de ani), care nu şi-a prelungit contractul cu Chelsea. Presa spaniolă şi cea engleză susțin că apărătorul central ar urma să semneze un contract pe patru ani cu viitoarea campioană a Spaniei.

Antrenor la Chelsea, Thomas Tuchel a confirmat faptul că internaționalul german nu şi-a prelungit contractul cu Chelsea şi că va părăsi gruparea engleză la finalul acestui an competițional. "Ne va lipsi foarte mult. Va fi o provocare, dar, indiferent cât de mult îl iubesc pe Toni şi cât de mare a fost rolul său, va exista viaţă la Chelsea fără Toni Rudiger. Vom găsi soluţii", a declarat Tuchel, după meciul cu West Ham United.

Cu un salariu de peste 270.000 de euro pe săptămână,  Rudiger a ales să plece de pe ”Stamford Brige”, deoarece nu poate semna un nou contract din cauza sancţiunilor cu care se confruntă patronul clubului Roman Abramovici după ce Rusia a invadat Ucraina. De serviciile sale au mai fost interesate Barcelona, Paris Saint-Germain şi Juventus, dar el ar fi ales să meargă la Real Madrid.

Născut la 3 martie 1993, în Berlin, Antonio Rudiger s-a format ca fotbalist trecând pe la centrele de copii și juniori ale mai multor grupări germane precum Borussia Dortmund și VfB Stuttgart. Ultimul club l-a propulsat în prima echipă, în 2012. După patru ani în care a disputat 80 de meciuri și a marcat două goluri, el a fost împrumutat la AS Roma, care l-a transferat definitiv în 2016. A ajuns la Chelsea din 2017, formație pentru care a disputat 196 de partide și a marcat douăsprezece goluri. Rudiger a fost internațional U18, U19, U20, de tineret și de seniori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...