Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 20 aprilie 2022

FOTBAL / LIGA CAMPIONILOR ASIEI: Echipa lui Olăroiu a pierdut din nou cu Al Rayyan

Pregătită de Cosmin Olăroiu, echipa Al Sharjah (Emiratele Arabe Unite) a pierdut (1-3), marţi, 19 aprilie, în deplasare, partida cu Al Rayyan (Qatar) din a 4-a etapă a Grupei A din ediția 2022 a Ligii Campionilor Asiei la fotbal. Au marcat: Salem (min. 12 - autogol), N'Zonzi (min. 39), Brahimi (min. 62 - penalty), respectiv Caio (min. 18).

În celălalt meci al grupei, Istiklol Duşanbe (Tadjikistan) a pierdut (0-3), acasă, cu Al Hilal (Arabia Saudită). 

În urma celui de-al doilea eşec în această fază, Al Sharjah ocupă locul 3, cu 4 puncte, după Al Hilal (12 puncte) şi Al Rayyan (7 puncte). Echipa din Duşanbe este ultima în clasament fără niciun punct.

În Grupa B, formaţia saudită Al Shabab, antrenată de Marius Şumudică, a câștigat cu 3-0, luni seară, pe teren propriu, meciul cu Al Quwa (Irak). În celălalt meci din grupă, Mumbai City (India) și Al-Jazira (Emiratele Arabe Unite) au terminat nedecis, 0-0. 

În următorul meci, în 22 aprilie, Al Shabab va evolua, tot pe teren propriu, cu Mumbai City, iar Al Quwa va înfrunta pe Al-Jazira. În clasament, Al Shabab este pe primul loc, cu 10 puncte, urmată de Mumbai, Al Jazira și Al Quwa, fiecare cu câte 4 puncte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...