Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 22 aprilie 2022

FOTBAL / LIGA CAMPIONILOR (FEMININ): Două românce fac parte din brigada de arbitraj la meciul Barcelona - Wolfsburg de pe Camp Nou

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat, pe site-ul oficial, că Iuliana Demetrescu şi Petruţa Iugulescu vor face parte din brigada care va conduce o semifinală a UEFA Women’s Champions League. Ele au fost selectate de forul continental să oficieze şi la Campionatul European feminin de fotbal.

Petruţa Iugulescu va fi unul dintre arbitrii asistenţi, iar Iuliana Demetrescu va fi arbitru de rezervă, astăzi (vineri, 22 aprilie), pe stadionul Camp Nou din Barcelona, la meciul tur dintre FC Barcelona şi VFL Wolfsburg, Româncele vor face parte dintr-o brigadă care o va avea la centru pe Sandra Braz Bastos (Portugalia) şi la cealaltă linie pe Maria Sukeníkova (Slovacia). Ele vor fi ajutate din camera VAR de Tiago Bruno Lopes Martins şi Luís Miguel Branco Godinho (din Portugalia). Observator de arbitri va fi Hilda McDermott (din Irlanda), iar delegat de joc din partea UEFA va fi Outi Saarinen (din Finlanda).

FRF a amintit că în precedenta etapă din Liga 1 la fotbal, Iuliana Demetrescu a oficiat la meciul dintre Fotbal Club Rapid şi Gaz Metan Mediaş (8-0), alături de Petruţa Iugulescu şi Mihaela Ţepuşă. Aceasta a fost prima brigadă feminină la un meci din Liga 1 masculină după 10 ani.

În cealaltă semifinală a UEFA Women’s Champions League, se vor întâlni, duminică, 24 aprilie, Olimpique Lyon şi Paris Saint-Germain.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...