Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 28 aprilie 2022

FOTBAL / LIGA CAMPIONILOR: Liverpool a făcut un pas spre finală după 2-0 cu Villarreal

Favorită la câștigarea trofeului, FC Liverpool a câștigat cu 2-0 (0-0), miercuri seară, pe teren propriu, meciul cu Villarreal, contând ca primă manşă a semifinalelor ediției 2021/2022 a Ligii Campionilor. Golurile au fost marcate într-un interval de trei minute.

În minutul 53, Estupinan a deviat mingea în propria poartă, după o centrare a lui Henderson. După nici două minute, Mane a înscris de la aproximativ 7 metri de poartă, după o pasă de la Salah. FC Liverpool a mai avut două goluri neacordate pentru ofsaid, în minutele 49 şi 64.

La finalul confruntării, antrenorul echipei Liverpool, Jurgen Klopp, a declarat: “Mai trebuie să muncim. Încă nu s-a decis nimic. Asta este situaţia. Trebuie să jucăm în retur aşa cum am făcut-o în tur. Vom merge acolo şi va fi o atmosferă dificilă pentru noi, diferită de cea din această seară. Jucătorii lor luptă cu toate forțele şi îmi place că toată lumea a văzut că ne-am luptat și noi din toate puterile. Am jucat foarte bine şi în cinci zile vom juca din nou şi trebuie să ne asigurăm că sutem pregătiţi. Dacă ne vor învinge la un scor care îi va duce în finală, atunci ei vor merita. Dacă nu, atunci noi merităm. Asta este competiţia”, a spus Klopp.

De partea cealaltă, antrenorul lui Villarreal, Unai Emery, a spus: “Au fost mai buni decât noi timp de 90 de minute. Am vrut să nu fim tot timpul sub presiune, dar nu ne-am creat ocazii de gol... Nu ne-am apropiat de poarta lor. 2-0 este un rezultat meritat. Însă ar fi putut să fie și mai rău. Trebuie să acceptăm ce s-a întâmplat şi să rămânem optimişti că săptămâna viitoare vom reuși să îi punem în pericol pe adversari”.

Au evoluat următoarele formații: 

Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold (Origi, 81), Ib. Konaté, Van Dijk, Robertson - J. Henderson (Keita, 72), Fabinho, Thiago Alcantara - Salah, Mane (Jota, 73), Luis Diaz (Gomez, 81)

Antrenor: Jurgen Klopp

Villarreal: Rulli - Foyth, Albiol, P. Torres, Estupinan (Trigueros, 72) – Chukwueze (Dia, 72), E. Capoue, Parejo (Aurier, 72), Coquelin (Pedraza, 57) - Lo Celso, Danjuma (Alcacer, 86)

Antrenor: Unai Emery

Arbitru: Szymon Marciniak (Polonia)

Liga Campionilor

Ediția 2021/2022

Semifinale

Marți, 26 aprilie

Manchester City - Real Madrid 4-3

Meciul retur e programat în 4 mai

Miercuri, 27 aprilie

Liverpool - Villarreal 2-0

Meciul retur e programat în 3 mai

Finala

28 mai, Stade de France

Manchester City/Real Madrid - Liverpool/Villarreal

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...