Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 23 aprilie 2020

TENIS: Bianca Andreescu și Sorana Cîrstea, printre participantele la turneul virtual de la Madrid

Organizatorii turneului virtual de tenis de la Madrid, care se va desfășura între 27 și 30 aprilie, au anunțat că lista celor 16 jucători, respectiv a celor 16 jucătoare a fost închisă. Printre ultimii care și-au anunțat participarea se numără canadianca de origine română Bianca Andreescu și Sorana Cârstea, respectiv Rafael Nadal, ocupant al locului 2 mondial. 
Iată lista participanților la Mutua Madrid Open Virtual Pro
Feminin: Karolina Pliskova, Bianca Andreescu, Victoria Azarenka, Eugenie Bouchard, Madison Keys, Johanna Konta, Kristina Mladenovic, Elina Svitolina, Angelique Kerber, Kiki Bertens, Carla Suarez Navarro, Fiona Ferro, Belinda Bencic, Sorana Cirstea, Donna Vekic, Caroline Wozniacki
Masculin: Denis Shapovalov, Stefanos Tsitsipas, Frances Tiafoe, David Ferrer, Lucas Pouille, Fabio Fognini, Gaël Monfils, Andy Murray, John Isner, Karen Khachanov, David Goffin, Diego Schwartzman, Alexander Zverev, Kei Nishikori, Dominic Thiem, Rafael Nadal.
Programat între 27 și 30 aprilie, Mutua Madrid Open Virtual Pro va reproduce competiţia de de tenis în mod virtual şi va permite celor mai buni 16 jucători şi 16 jucătoare din lume să se înfrunte de acasă. Aceștia vor fi împărţiţi initial în patru grupe. Campionul fiecărei grupe va ajunge în sferturile de finală, fază în care se vor califica şi cei de pe locul doi în fiecare grupă. Apoi, se va juca în sistem eliminatoriu. În paralel cu competiţia propriu-zisă se vor disputa şi meciuri în scop caritabil, banii rezultați urmând a fi donați celor afectaţi de Covid-19. Turneul va putea fi urmărit de fani online sau la televizor, cu comentarii, analize şi interviuri, la fel ca la un turneu clasic.
În urma acestui turneu se va distribui suma de 200.000 de euro în scopuri caritabile. Din aceasta, 150.000 vor fi destinați pentru ajutorarea jucătorilor de tenis care se confruntă cu probleme, iar 50.000 se vor destina luptei împotriva Covid-19.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...