Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 29 aprilie 2020

CICLISM: Startul în Turul Spaniei nu se va mai da în Olanda

Programat între 14 august și 6 septembrie, Turul Spaniei la ciclism  nu va mai începe în Olanda. Decizia a fost luată în contextul pandemiei de Covid-19. Mai exact, s-a ținut cont de faptul că Guvernul de la Haga a intezis evenimentele sportive în Țările de Jos până în 1 septembrie.
Organizatorii La Vuelta au precizat într-un comunicat: “Startul La Vuelta 20 din Olanda era un proiect conceput ca o mare petrecere de vară. În faţa imposibilităţii asigurării concretizării planurilor pentru startul oficial al cursei, cu toate garanţiile pentru un astfel de eveniment, s-a preferat să solicite anularea startului oficial”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.
Startul în ediția 2020 a Turului Spaniei era programat la Utrecht, în 14 august. Atunci, concurenții ar fi participat la un contratimp pe un circuit de 23,3 km. Și etapele cu numărul 2 și 3 ale întrecerii erau programate tot în Olanda, în 15 august (Bois-le-Duc - Utrecht / 181,6 km) și 16 august (Breda - Breda / 193,2 km). Iar dacă în 17 august era zi de pauză, din 18 august caravana se muta în Spania, mai exact la Irun, în Țara Bascilor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...