Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 21 aprilie 2020

FOTBAL: Alphonso Davies va evoluat la Bayern Munchen până în 2025

Campioană a Germaniei la fotbal, Bayern Munchen a anunțat că a prelungit înțelegea cu Alphonso Davies. În vârstă de 19 ani, fundașul stânga canadian a semnat un nou contract cu formația bavareză până în 2025.
Anunțată de câteva săptămâni, prelungirea înțelegerii dintre club și jucător a fost oficializată luni seara. "Sunt foarte fericit. FC Bayern este unul dintre cele mai mari cluburi din lume şi este un vis devenit realitate pentru mine să pot juca aici. M-am simţit bine încă din prima zi. Vreau să obţin cât mai multe titluri cu acest club. Mentalitatea de a dori mereu să câştige totul este ADN-ul lui Bayern", a declarat fotbalistul născut în 2 noiembrie 2000, în Buduburam, un câmp de refugiați aflat la 44 km de Acra, capitala statului Ghana.
Ajuns în Canada cu familia sa originară din Liberia, Alphonso Davies a început să joace fotbal la Edmonton Internationals. A devenit profesionist în 2016, când a semnat pentru Vancouver Whitecaps, s-a transferat la Bayern Munchen în 2019. În anul competițional 2019/2020, el a disputat 33 de meciuri pentru formația bavareză, în toate competițiile, marcând 3 goluri și dând 8 pase decisive. 
Inițial, Davies semnase până în 2023. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...