Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 23 aprilie 2020

RUGBY: Și meciul-test România - Uruguay este sub semnul întrebării

Printre echipele naționale de rugby ce pot fi afectate de anularea deplasării formațiilor din Sud se numără și aceea a României, care urmează a primi vizita Uruguay-ului în 7 noiembrie. Atunci ar urma să fie inaugurat și Noul Stadion Național de Rugby ”Arcul de Triumf”. 
În afara meciului de la București, selecționata Uruguay mai are programate partide cu Italia, în 14 noiembrie, cu Samoa, în 21 noiembrie. 
Sunt puse sub semnul întrebării turneele pe care urmează a le efectua Africa de Sud (în Italia, Irlanda, Franța, Țara Galilor), Argentina (meciuri în Scoția, Anglia, Țara Galilor), Australia (în Irlanda, Franța, Italia, Anglia), Fiji (în Țara Galilor, Georgia), Japonia (în Scoția, Irlanda și cu Barbarians, la Londra), Noua Zeelandă (în Japonia, Anglia, Țara Galilor, Scoția) și Tonga (în Anglia). 
Tocmai pentru a atenua pierderile, îndeosebi cele financiare, World Rugby a anunțat crearea unui fond de sprijin cu circa 92 milioane de euro cu care va ajuta federațiile confruntate cu probleme financiare din cauza pandemiei de Covid-19. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...