Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 26 aprilie 2020

FOTBAL: Everton s-a declarat consternată de comportamentul lui Moise Kean

Component al echipei de fotbal Everton Liverpool, Moise Kean (20 de ani) a dat o petrecere în apartamentul său, încălcând astdel regulile de distanţare fizică impuse de guvernul britanic din cauza pandemiei de Covid-19. Comportamentul italianului a fost criticat de gruparea engleză.
Tânărul jucător s-a filmat singur şi a postat imaginile pe reţeaua socială Snapchat, potrivit cotidianului britanic ”Daily Mirror”. Kean nu este, însă, sigurul fotbalist din Premier League care a fost surprins încălcând restricţiile impuse de pandemia Covid-19. Kyle Walker (Manchester City), Serge Aurier (Tottenham), Moussa Sissoko (Tottenham) şi managerul lui Tottenham, Jose Mourinho, precum şi patru jucători de la Arsenal, David Luiz, Granit Xhaka, Nicolas Pepe şi Alexandre Lacazette au fost văzuți și filmați într-o postură asemănătoare. 
Luând act de cele întâmplate, conducerea clubului Everton s-a arătat "consternată să afle că un jucător din prima echipă a ignorat directivele guvernamentale şi politica clubului" cu privire la criza Covid-19. Gruparea şi-a exprimat cu tărie dezamăgirea faţă de jucător. "Persoanele excepţionale din cadrul NHS (Sistemul Naţional de Sănătate) merită cel mai mare respect pentru munca şi sacrificiile lor. Cel mai bun mod de a le arăta respectul este să facem tot ce ne stă în putere pentru a-i proteja", a adăugat clubul din Premier League.
Transferat în vara trecută de la Juventus, Moise Kean a disputat în 22 de meciuri pentru Everton, în 5 dintre ele fiind titular. El a marcat un gol în Premier League. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...